POLJOPRIVREDNA ZADRUGA OGULIN

Pošalji upitGalerija proizvoda

Poljoprivredna zadruga Ogulin

“Poljoprivredna Zadruga Ogulin” osnovana je 2007. godine sa ciljem udruživanja malih proizvođača i prerađivača povrća radi postizanja kvalitetnije, konkurentnije i kontinuirane proizvodnje te lakšeg i sigurnijeg plasmana na tržište. Do 2015. poslovala je pod imenom „Braniteljska zadruga Ogulin“.

Glavni proizvod zadruge je ogulinski kiseli kupus, proizveden prema tradicijskim recepturama, kao visokokvalitetan autohtoni proizvod sa povećanom vrijednošću, za kojim postoji velika, stabilna i rastuća potražnja na domaćem i EU tržištu, i tržištu SAD.

Osnovne djelatnosti zadruge su proizvodnja i prerada povrća, dok su glavni proizvodi konzumno i kiselo zelje te razno autohtono povrće (krumpir, luk, blitva, tikvice…)

Prerada i pakiranje vrši se u pogonima sa HACCP certifikatima na novim automatskim (rezani kiseli kupus) i poluautomatskim (vakumirane glavice kiselog kupusa) pakirkama
Zadruga je u mogućnosti obavljati čitav proces proizvodnje – od sjemena do konačnog proizvoda – te ga na posljetku samostalno plasirati na hrvatsko tržište.

Sva proizvodnja obavlja se na području Ogulina, odnosno ogulinsko podkapelskog kraja kao dijela gorske Hrvatske na nadmorskoj visini 320m, što se očituje specifičnim klimatskim uvjetima i tipovima tla, što je rezultiralo karakteristikama i posebnostima samog kupusa (veći postotak suhe tvari, poseban ukus).

 

Na našem poljoprivrednom gospodarstvu proizvodimo:

  • Kiseli kupus -vakumirani ili u rinfuzi
  • Kupus za kiseljenje
  • Krumpir
  • Grah – zelenčić, trešnjevac
  • Tikve – buternut
  • Češnjak
  • Ljubičasti luk
  • Slanutak

Prodaja i dostava

Prodaja kreće od 01.08.2020

Prodaja – Republika Hrvatska, dostava – u krugu 100 km, dalje po dogovoru

Pošaljite upit o našim proizvodima

Odaberite proizvod koji vas zanima i u nastavku upišite sve ostale detalje upita.


Kontakt podatci

Adresa: Dujmić Selo 20e

47300 Ogulin

Telefon: 047/535-118 ,  098/929-3408

E-mail: [email protected]

Facebook:

Web: https://pz-ogulin.hr/